Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@23:36:36 GMT

اسناد بالا دستی به درستی درکشور اجرا نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۹۲۱۱۶

اسناد بالا دستی به درستی درکشور اجرا نمی‌شوند

رئیس دانشگاه علمی وکاربردی با بیان اینکه اسناد بالادستی زیادی در کشور وجود دارد اما اجرایی نمی‌شوند گفت:برای اینکه دانشگاه همدل، در مسیر توسعه و اجرای اسناد بالادستی گام بردارد، باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدحسین امید در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه در سال‌های اخیر دانشگاه‌های زیادی در کشور راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: تبدیل کردن دانشگاه به نسل سوم باید مورد توجه قرار گیرد و اگر دانشگاهی قصد ارتقا دارد و می‌خواهد در رده یک قرار گیرد، باید از همفکری و ظرفیت‌های بخش‌های مختلف در دانشگاه بهره گیرد تا به اهداف مورد نظر دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای اینکه دانشگاه همدل، در مسیر توسعه و اجرای اسناد بالادستی گام بردارد باید تلاش بیشتری صورت گیرد زیرا ما اسناد بالادستی زیادی داریم و مشکل ما بیشتر در بخش اجرای آن است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: متأسفانه دانشجویان مهارت لازم را ندارند درحالی‌که دولت نگاه ویژه‌ای به مهارت افزایی و توسعه دارد واین دانشگاه کشاورزی با بهره‌گیری از ۱۵۰ استاد برجسته می‌تواند درزمینهٔ مهارت افزایی گام بردارد. ظرفیت عظیم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری می‌تواند مازندران را در بخش نیروی ماهر و مهارت محور بی‌نیاز کند.

دکترمحمدعلی بهمنیار رئیس سابق دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گزارشی از عملکرد خود در طی مدت ریاست بر این دانشگاه ارائه کرد.

همچنین دکتر اسدالله تیموری سرپرست جدید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز با تأکید بر کرامت انسانی کارکنان و دانشجویان گفت: بدون شناسنامه و حب و بغض باید برای آینده دانشگاه کارکرد و در این راستا متعلق به جریان سیاسی خاصی نیستم.

وی افزود: مکلفم تا خدامحوری را مبنای کار قرار دهم و به سمت خودمحوری نروم و در انتخاب مدیران به فرد نگاه نمی‌کنم و به یک تشخص مدیریتی با بهره‌گیری از تضارب توجه خواهم کرد.

سرپرست دانشگاه جدید علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه معتقد به ایجاد تغییرات گسترده در دانشگاه نیستم، گفت: دانشگاه در سال‌های متعدد در بخشی از حوزه‌ها رشد بسیاری خوبی داشته، امابرداشت کنونی از دانشگاه این است که این رشد به شکل نامتوازن انجام شده و بسیاری از زیرساخت‌ها را نداریم.

به گفته تیموری؛ هنوز شرایط برای مهارت افزایی دانشجویان در دانشگاه مهیا نشده و باید محدودیت‌های فراروی را رفع کنیم تا به یک محصول دارای مهارت و اعتماد دست‌یابیم.

وی افزود: یکی از تصمیم‌های بزرگ در دانشگاه این است که مأموریت تخصصی و غیررشته ای را توسعه دهیم و باید در پرورش دانشجو به تراز بین‌المللی فکر کنیم.

در این مراسم با تقدیر ازخدمات دکترمحمدعلی بهمنیار رئیس سابق دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دکتراسدالله تیموری به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه