Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@17:23:40 GMT

تجهیزات دانشگاه‌های کشاورزی مازندران بروزرسانی شود

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۹۱۸۰

تجهیزات دانشگاه‌های کشاورزی مازندران بروزرسانی شود

استاندار مازندران با تاکید بر استفاده از دانش فنی برای توسعه فعالیت‌های کشاورزی، گفت: تجهیزات دانشگاه‌های کشاورزی مازندران بروزرسانی شود. ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۵ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد حسین زادگان امروز در نشست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اساتید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با اشاره به اینکه دانشگاهها در شرایط تحریم باید به کمک نیازهای جامعه بیایند، اظهار داشت: دانشگاه‌ها در شرایطی که کشور با مشکلات اقتصادی مواجه بوده باید طرح‌های خلاقانه برای توسعه کسب و کار و رونق تولید ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت‌های دولت در حوزه توسعه فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه‌ها موثر بوده و دانشگاهیان برای تولید علم و فناوری با کمک دانشجویان تلاش مضاعف داشته باشند.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه دشمن قصد ناامید کردن دانشجویان و تلاش برای خروج آنان از کشور را دارد، تصریح کرد: پدیده فرار نخبگان در دانشگاه‌ها باید جدی گرفته شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه کشاورزی ساری در سالهای اخیر در حوزه اصلاح برنج و توسعه ارقام پرمحصصول توانست پژوهش‌های دانشگاهی کاربردی برای جامعه ارائه دهد، افزود: بسته‌های حمایتی مطلوب برای دانشجیان استان‌ها با پیوست زیرساخت اشتعال‌زایی از سوی وزارت علوم در دانشگاه‌ها فراهم شود.

خبرخوش کمیسیون کشاورزی برای گندمکاران50 هزار هکتار از اراضی کشاورزی ساوه زیر کشت محصولات پاییزه می‌رودتوپ ماجرای برنج در زمین وزارت صمت/معاون وزیر کشاورزی: هیچ اختیاری در تخصیص ارز واردات برنج نداریم

حسین زادگان با تاکید بر اینکه دغدغه اصلی کشور توسعه صنایع غذایی و کشاورزی کشور برای تامین قوت غذایی جامعه است، گفت: کیفی‌سازی محصولات کشاورزی با استفاده از شیوه‌های نوین از طریق تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه محقق می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مازندران قطب کشاورزی کشور بوده و دانشگاه‌های کشاورزی استان باید نوعی مشاوران امین برای کشاورزان باشند، افزود: تقویت تولیدات کیفی در واحد سطح باید از سوی دانشگاهیان برای کشاورزان تعلیم داده شود.

انتهای پیام/ ت

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۹۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور