Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی، به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی، به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.   اسداله تیموری، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در این همایش اظهار داشت: در استان‌های شمالی در برابر بحران جدی آب قرار داریم، ولی متاسفانه به آن کم توجهی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه توانایی و دانش لازم در این حوزه در نواحی ساحلی خزر همگام با دنیا پیش نرفته است، افزود: این مسئله سوال برانگیز است که چرا در این مسیر پیشرفت لازم را نداشته‌ایم و متاسفانه توجه ویژه به اهمیت مدیریت منابع آب در بخش کشاورزی و صنعت نشده است.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه رعایت اصول فنی در آبیاری نیازمند به توجه، سرمابه گذاری ویژه‌ای است تا راندمان مدیریت آب بیشتر شود، گفت: با توجه به بهای ارزان آب، این نگاه برای اقتصاد منطقه خطرآفرین است، چون اقتصاد با منابع آبی گره خورده است.

تیموری با اشاره اهمیت ویژه اکوسیستم خزری عنوان داشت: باید با تلاش و دقت کافی در این زمینه این اکوسیستم به خطر نیاندازیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: در پایان این همایش به راه حل.‌های مفیدی دست یابیم و پیامد‌های خوبی داشته باشد.

در ادامه یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه و نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آب و خاک در کنار هم از مسائل مهم کشور می‌باشد گفت: انتقال آب دریای خزر یک اشتباه استراتژیک است و هیچ توجیه زیست محیطی ندارد.

وی با بیان اینکه انتقال آب خزر هزینه‌ای سرسام آور دارد، افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مسئله آب نگاه ویژه‌ای دارند و قوانین مربوط به حوزه آب نیاز به بازنگری دارد و تلاش بر این است تا قوانین همراه با تشویق و تنبیه اصلاح شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن تشکر از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به دلیل توجه ویژه به مسائل حوزه آب و کشاورزی اظهار داشت: از سیلاب باید به عنوان یک فرصت استفاده نمود ونه تهدید و دانشگاه‌ها و سازمان‌های مربوطه در این حوزه باید با هم هماهنگ باشند تا معضلات حل شود.

یوسف نژاد به اهمیت آمایش سرزمینی اشاره کرد و گفت: حتماً باید پیوست موضوع منابع آب داشته باشد و ما متاسفانه از دریای خزر که یک سرمایه ملی است هیچ استفاده‌ای نکرده‌ایم، نه در تجارت، نه در گردشگری نه در شیلات و نیاز به یک بازنگری اساسی در اهداف دستگاه‌ها و پژوهش اصولی می‌باشد.

مجتبی خوش روش دبیرعلمی همایش با اشاره به اینکه امروزه عواملی مانند وقوع سیلاب، رشد روزافزون جمعیت، لزوم توسعه پایدار صنعت و کشاورزی، همچنین کمبود منابع آب و در معرض تنش آبی بودن ایران، سبب شده که نیاز به مدیریت منابع آب بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد گفت: با توجه به مسائل مطرح شده، سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی از سوی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار‌شد.

دبیرعلمی همایش با بیان اینکه حریم پهنه‌های آبی و مسائل حقوقی آن، نوسانات تراز آب و اثرات آن و انتقال آب بین حوضه‌ای از جمله محور‌های ویژه همایش هستند اظهارداشت: سازه‌های آبی و مهندسی رودخانه، هیدرولوژی و سیلاب، مدیریت یکپارچه منابع آب، آب‌های زیرزمینی، محیط زیست، تغییر اقلیم و خشکسالی، آبیاری و زهکشی، حریم پهنه‌های آبی و مسائل حقوقی آن، نوسانات تراز آب و اثرات آن و انتقال آب بین حوضه‌ای از دیگر محور‌های این همایش علمی محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه ۱۲۲ مقاله به دبیرخانه مقاله فرستاده شده است، عنوان داشت: داوری مقالات با حضور و کمک از سراسر کشور صورت گرفت که ۱۰۷ مقاله در این همایش پذیرفته شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: همایش ملی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۸۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، دکتر مسعود بیننده در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: این همایش در سطح ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، در تاریخ ١٩ اردیبهشت ماه در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد. 

وی گفت: پژوهشکده‌ی کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری در محل دانشگاه کردستان برگزار کند.

بیننده افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و ۴ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد. 

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود. 

بیننده در ادامه با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی بیان داشت: میرزا احمد داواشی(۱۳۵۹-۱۲۷۹ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است. 

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی اظهار داشت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویی‌اش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است. 

وی تصریح کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولا به همان نام خوش‌آوی خودش یعنی احمد که یکی از نامهای مبارک پیامبر اسلام(ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.  

دکتر بیننده مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در ادامه بیان کرد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه‌ی مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم آید. 

وی در پایان عنوان کرد: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌‌ی وسیعتر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست‌جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه‌ و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود
  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»