Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز رشد طبرستان علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: این مرکز به حمایت‌های معنوی و مالی از طرح‌های فناورانه و نوآورانه می پردازد.

زربخت انصاری پیرسرائی، مدیر مرکز رشد طبرستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اقدامات شرکت‌های مستقر در این مرکز رشد گفت: مرکز رشد واحد‌های فناوری طبرستان یکی از مراکز رشد پیشرفته کشور است که از مهم‌ترین اهداف این مرکز می‌توان به حمایت‌های معنوی و مالی از طرح‌های فناورانه و نوآورانه، تجاری‌سازی ایده‌های نو و ورود دانش‌آموختگان دانشگاهی به بازار کار اشاره نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انصاری اضافه کرد: شرکت تعاونی تولیدی و صنعتی دشت افروز توانسته موفق به تولید رتیواتور تراکتور با مکانیزم بغل بر شود؛ که از این رتیواتور برای عملیات خاک ورزی مزارع و هم زمان با آن اصلاح حاشیه مزارع می‌توان استفاده کرد. در اکثر اوقات خاک کناره‌های مزارع با خاک داخل مزارع همگن نبوده و سخت‌تر است، ولی با استفاده از این دستگاه این مشکل حل شده است.

مدیر مرکز رشد طبرستان ادامه داد: شرکت مشعل گاز موج تهران از هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناوری طبرستان ، قفس پلی اتیلن پرورش ماهی در دریا را طراحی کرده که این دستگاه قابلیت تکمیل دستگاه غذا دهی تمام اتوماتیک خوشیدی ماهیان پرورشی در قفس‌های دریایی وکنترل هوشمندانه از طریق شبکه و ... را داراست.

وی گفت: کود بیوتریپین از تولیدات شرکت زیست پویش تسنیم طبرستان است. مزایای استفاده از این کود شامل افزایش عملکرد و محصول تولیدی، کاهش مصرف کود و سموم شیمیایی، کاهش بیماری‌های خاک زی، استفاده آسان و ارگانیک بودن آن می‌باشد.

انصاری تصریح کرد: فتوبیوراکتور نام دستگاهی است که به همت شرکت دانش شرکت بنیان مهندسی زیست فناوران کاسپین به منظور تولید ریزجلبک‌ها و استفاده از آن‌ها در صنایع مختلف با هدف بومی سازی تکنولوژی تولید ریزجلبک‌ها در مقیاس کلان داخل ایران تولید شده است. این اختراع در مورد ساخت یکی از انواع بیوراکتور‌ها می‌باشد که در حوزه زیست فناوری کاربرد بسیاری دارد.

وی افزود: فتوبیوراکتور‌ها در واقع نوعی بیوراکتور می‌باشند که ویژگی بارز آن‌ها در مقایسه با دیگر بیوراکتور‌ها استفاده از نور در آن‌ها می‌باشد. امروزه به منظور کشت میکروارگانیزم‌های فتوسنتز کننده مانند میکروجلبک‌ها، از فتوبیوراکتور‌ها استفاده می‌شود. همچنین استفاده از میکروجلبک‌ها به منظور تولید غذا، مواد آرایشی و بهداشتی، مواد دارویی و همچنین به منظور تولید سوخت زیستی با سرعت زیادی در حال گسترش می‌باشد.

انصاری اشاره کرد: شرکت مرطوب سازان شمال طبرستان نیز موفق به تولید دستگاه بهبود سیستم خنک سازی ترانزیستور‌های دستگاه رطوبت ساز پیزوالکتریک شده است. امروزه از دستگاه‌های رطوبت ساز (مه ساز) به عنوان یکی از ملزومات اصلی سیستم‌های تامین اتمسفر خاص در شرایط گلخانه‌ای، نگهداری، پرورش ماکیان و یا انبارداری استفاده می‌شود. در این بین مدل‌های اولتراسونیک بدلیل مصرف انرژی کمتر، قابلیت تولید ذرات بسیار ریز آب، قابلیت کنترل و تنظیم سایز ذرات تولیدی، راندمان بالا و همچنین عمر کارکرد بالاتر به دلیل نداشتن قطعات متحرک بیشتر مورد توجه بوده‌اند. در این طرح بر آن شدیم که با تغییر سیستم‌های موجود از مدل هوا خنک به مدل آب خنک علاوه بر اینکه به طول عمر و کارایی رطوبت ساز اولتراسونیک افزوده شود.

این مسئول دانشگاهی گفت: شرکت دانش‌بنیان دانش گستران آب سارویه دستگاهی به نام شناسایی و تفکیک آب‌های زیرزمینی را تولید کرده که قادر به دریافت امواج در بازه فرکانس­های (بسیار پایین نامرئی و فروسرخ) الکترومغناطیس بوده و محدودیت سایر روش‌های اکتشافی مانند شرایط آب و هوایی، تغییرات کیفی، اختلاف توپوگرافی و نوع آبخوان (زمین شناسی) را ندارد.

گفتنی است که دستگاه‌های دیگری نیز به همت مخترعین و شرکت هلی مستقر در این مرکز طراحی و تولید شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها