Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@00:18:40 GMT

لزوم همکاری گروهی در مسیر کاربردی شدن پژوهش

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۶۱۷۳۹

لزوم همکاری گروهی در مسیر کاربردی شدن پژوهش

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در مسیر کاربردی شدن پژوهش و تجاری سازی، پژوهش انفرادی امکان‌پذیر نیست و نیاز به یک همکاری گروهی است.

به گزارش ایسنا، دکتر محسن شریفی در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری بهانه‌ای است تا ضمن تقدیر از پژوهشگران، دانشگاه‌ها بتوانند دستاوردهای های تحقیقاتی خود را به دستگاه‌های اجرایی و صنایع بشناسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پژوهش‌ها باید در جامعه اثربخش باشند، تصریح کرد: در مسیر کاربردی شدن پژوهش و تجاری سازی، پژوهش انفرادی امکان‌پذیر نیست و نیاز به یک همکاری گروهی است.

شریفی با اشاره به ماموریت‌گرا بودن دانشگاه‌ها و اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به عنوان یک دانشگاه تخصصی دارای پتانسیل مطلوب برای تاثیرگذاری ویژه در منطقه است، افزود: این دانشگاه می‌تواند با خوشه‌بندی و تفکیک مشکلات و نیازهای منطقه و ارتباطی که با صنایع برقرار می‌کند در رفع مشکلات اثرگذار بوده و در مسیر اجرای ماموریت خود موفق شود.

در ادامه این مراسم، دکتر اسدالله تیموری، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، هفته پژوهش و فناوری را تبریک گفت و بیان کرد: از تمام تلاشگران عرصه پژوهش و فناوری در دانشگاه تشکر می‌کنم و امیدواریم در برنامه‌ریزی‌های پیش رو با همدلی و همراهی در راستای رشد و تعالی دانشگاه گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در رتبه بندی گرین متریک در میان دانشگاه‌های سبز جهان قرار گرفته است و آموزش و پژوهش با وجود همه‌گیری کرونا متوقف نشده است، افزود: دانشجویان تحصیلات تکمیلی ضمن استفاده از امکانات رفاهی با حفظ پروتکل‌های بهداشتی در مزارع آموزشی و پژوهشی و آزمایشگاه‌ها در حال فعالیت هستند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه پژوهش ها باید کاربردی باشد و نیازهای جامعه را رفع کند، افزود: دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت تلاش‌های خوبی کرده است و در دانشگاه رویکرد جدیدی در آموزش های تخصصی و مهارتی شکل گرفته و تلاش می شود رساله‌های تحصیلات تکمیلی به صورت کاربردی و جامعه محور باشند.

تیموری به برنامه‌ریزی در جهت ایجاد رشته‌های تحصیلی میان رشته‌ای با توجه به نیاز کشاورزی نوین اشاره و اظهار کرد: امیدواریم با تسریع و رفع محدودیت‌ها و با همکاری روسای دانشکده‌ها و دیگر بخش ها در این زمینه به رشد و تعالی برسیم.

بنا بر اعلام وزارت علوم، در پایان این مراسم از پژوهشگران و فناوران برتر تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته پژوهش 99 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

دکتر یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند