Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، غلامحسین رحیمی شعرباف در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری که با حضور کوروش نوذری رئیس دانشگاه مازندران و  علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران، قربانعلی نعمت زاده رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری دانشگاه و سید جعفر هاشمی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران برگزار شد، به نقد و بررسی وضعیت دانشگاه های تخصصی کشاورزی کشور پرداخت و گفت: عدم استقبال از رشته های کشاورزی در مقطع کارشناسی در سال‌های آتی در تحصیلات تکمیلی هم اثرگذار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به اینکه معضل پیش رو نیازمند بازنگری در طرح آمایش است اظهار کرد: باید برای رشته‌های کشاورزی نیازسنجی کاربردی و منطقه‌ای صورت گیرد.

رحیمی با بیان اینکه فعالیت‌های تحقیقاتی باید اثر بخشی خود را در سطح جامعه نشان دهند و زمینه ساز بی‌نیازی کشور شوند از فعالیت پژوهشگران دانشگاه در ثبت ارقام برنج و تولید بذور گواهی شده تقدیر و تشکر نمود.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از نظر تحقیق و پژوهش در جایگاه خوبی قرار دارد افزود: انتظار می رود با اجرای طرح های تحقیقاتی کاربردی بیشتر و قرارداد با بخش های خصوصی و همچنین ارائه خدمات آزمایشگاهی و تولید بذور گواهی شده سطح درآمد های دانشگاه افزایش یابد.

تیموری رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز در این نشست با اشاره به قدمت ۴۷ ساله دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با داشتن بیش از سه هزار دانشجو و ۱۴۱ عضو هیات علمی در انجام مأموریت اصلی و پاسخ‌گویی به نیازهای آموزشی، علمی، پژوهشی و فناورانه با ارایه راه حل‌ هایی برای مسایل حال و آینده جامعه و صنعت در عرصه‌های منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی گام بر می دارد.

وی به قرارگیری دانشگاه در لیست ۲۲ دانشگاه ایرانی در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها یا یورَپ از میان ۲ هزار و ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان اشاره نمود و عنوان کرد: مقالات چاپ شده در مجلات معتبر در سال ۱۳۹۹ بیش از ۷۴۰ مقاله است.

تیموری با بیان اینکه در سال ۹۹ طرح‌های تحقیقاتی انجام شده درون دانشگاه ۵۶ و برون دانشگاهی ۱۶ طرح بود، اظهار داشت: تهیه سند توسعه آب استان مازندران و تهیه سند توسعه بخش کشاورزی استان مازندران و همچنین بررسی و ارزیابی مسائل و مدیریت آب و ارائه راهکارهای ارتقا و بهبود در استان مازندران از پروژه‌های سفارشی دانشگاه بوده است.

وی به توجه در اولویت بخشی به آموزش کشاورزی با ساماندهی نظام پذیرش دانشجو به ویژه برای رشته های کشاورزی و منابع طبیعی با نگاه حمایتی به جای پذیرش دانشجو بدون آزمون اشاره و اظهار کرد: باید برنامه‌ریزی برای پرورش نیروی بهره بردار به عنوان کشاورز آینده به جای مروج، محقق، متخصص و مدرس صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه دانشگاه نیاز به حمایت برای احداث زیر ساخت های اولیه مانند مزارع و کارگاه های نیمه صنعتی مورد نیاز و رفع محدودیت های موجود در آموزش های عملی، مهارتی به منظور افزایش توان اشتغال پذیری دانشجویان دارد، افزود: باید تلاش و حمایت ویژه ای در رفع ضعف ها و موانع موجود و ترویج یافته های علمی حوزه کشاورزی و منابع طبیعی صورت گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1096458 برچسب‌ها وزارت علوم، تحقیقات و فناوری غلامحسین رحیمی کشاورزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری غلامحسین رحیمی کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری رشته های کشاورزی استان مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ

سعید آزادیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی مأموریت گرا سیاست‌های توسعه‌ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه‌ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه مأموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان‌ها و بر اساس نگاه مأموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحدهای مرکز استان‌ها و واحدهای بزرگ‌تر ادغام کرده ایم.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استانداردهایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت‌هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتاً مجوز همه رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تأیید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلاً در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می‌شوند معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می‌کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری